Агнешки Бъргър Ангъс FARMER’S LAMB

FARMER’S LAMB BURGER

Време за приготвяне:

30 мин

Продукти:

2 x 125 гр Агнешки Бъргър
1 бр. патладжан
50 гр. черни маслини без костилка Gaea
50 гр. чоризо
2 с.л. сметана
Щипка червен пипер La Chinata
2 с.л. маслиново масло Gaea
Щипка сол Sal de Ibiza

Приготвяне:

Нарежи патладжана на 5 части. В тиган със загрята повърхност изсипи маслиновото масло и в него леко запържи патладжана с малко вода и сол. Запържи бъргърите отново в маслиново масло до постигане на златист цвят. Върху основата от парченца патладжан го постави и върху него сложи 2-те лъжици сметана и щипка червен пипер.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка