Агнешки Бъргър FARMER’S LAMB

FARMER’S LAMB BURGER

Време за приготвяне:

30-40 мин

Продукти:

2 бр. Агнешки Бъргър THE FROZEN BUTCHER, 2 x 125 гр.
4 бр. питки
1 бр. краставица 
200 гр.
цедено мляко “Dairy star” 10%
Зехтин Gaea Каламата
Сол Maldon 
копър
червен лук
маруля
*по избор: магданоз или мента

Приготвяне:

Направете сух таратор от нарязаните на ситно краставица и копър, разбъркайте с цеденото мляко и овкусете със сол и зехтин. За по-интересен вкус може да добавите накълцан на ситно магданоз или мента.
Нарежете лука на тънки кръгчета.
Изпечете бургерите до желаната степен. За да са хрупкави отвън и сочно червени отвътре, са им нужни по 5 – 6 минути от страна. Разрежете питките на две и запечете вътрешната страна в съда, в които сте приготвили бургерите.
Върху долната част на питката намажете от таратора, сложете марулята, след това бургера, върху него лука, отново от таратора и горната част на питката.

Идеална добавка са “пържените” картофки, които може да са печени:). Нарежете картофите на ивици и ги подсушете. Наредете ги на един ред върху хартия за печене и ги намажете със смес от зехтин Каламата и пушен червен пипер La Chinata, поръсете със сол Maldon. Печете до златисто.
Бърз сос за бургерите и картофите може да си направите като разбъркате кетчуп Сан Марцано, майонеза и горчица Fallot (с вкус по избор), по 2 с.л.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка