Агнешко бон филе

Вкусна и лесна рецепта за великденската трапеза.

Време за приготвяне:

45 мин

Продукти:

500гр. Агнешко бонфиле

Пушена Морска сол Maldon, на вкус

Черен пипер Maldon, на вкус

1 с.л. Зехтин GAEA

Розмарин пресен

30гр. Краве масло Краварката

Приготвяне:

Овкусете бон филето със сухите подправки. Поставете го в загрят тиган със зехтин и го запечатайте от двете страни. Сложете маслото и клонката розмарин, повдигнете тигана под лек наклон и обливайте месото с разтопеното масло. Цялата процедура отнема 5мин.

Загрейте фурната на 240 градуса и сложете месото за 5 мин вътре.

Гарнитура: По избор. А нашето предложение е ризото с аспержи, Алфиери (начин на приготвяне – на етикета)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка