Брауни с паста от лешници и хрупкав топинг
*Приготвенo специално от Йоана Петрова, създателка на “Кулинарно- в кухнята с Йоана”

Рецепта за приготвяне на домашен десерт брауни.

Време за приготвяне:

40 минути

Продукти:

150 г масло Краварката

200 г черен шоколад Chocolate from heaven

200 г кокосова захар &Nothing more

50 г паста от лешници Bio Today

100 г пшенично брашно

40 г какао на прах &Nothing more

80 г хрупкава зърнена закуска

3 бр яйца

Приготвяне:

Смесете маслото и шоколада и ги разтопете на водна баня. Разбийте яйцата с кокосовата захар и добавете разтопените масло и шоколад, както и пастата от лешници. Разбийте докато сместа стане хомегенна.

Пресейте заедно брашното и какаото. Добавете ги към шоколадовата смес и разбъркайте докато се получи гладка смес.

Изсипете сместа в квадратна форма за печене със страни 23 см, покрита с хартия за печене и намазана с масло.

Върху сместа поръсете равномерно от хрупкавата зърнена закуска.

Печете браунито в предварително нагрята фурна на 180°C за 20-23 минути.

Охладете го на стайна температура и го освободете от формата.

Нарежете на равномерни парчета. Можете да го съхраните в кутия на стайна температура, но не повече от 3-4 дни.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка