Задушени пъдпъдъци

Ароматно и крехко ястие

Време за приготвяне:

1 час и 1/2

Продукти:

4 бр пъдпъдъци
150 гр. слънчогледово масло
220 гр. лук
120 гр. целина
170 гр. моркови
50 гр. краве масло Thuringen
40 гр. доматено пюре Bioitalia
100 гр. вино
500 гр. бульон
50 гр. чесън
30 гр. пшенично брашно Bioitalia
15 гр. сол Maldon
2 гр. черен пипер Maldon

Приготвяне:

Почистените, измити и посолени птици се изпържват в сгорещената мазнина. В същата мазнина след това се задушават дребно нарязаният лук, морковите и целината. Прибавя се доматеното пюре и леко се запържва. Заливат се с виното и малко бульон. Прибавят се подправките и тогава се връщат обратно изпържените птици, които се задушават до омекване. След изваждането на задушените птици сосът се залива с разтопеното краве масло и се кипва. При поднасяне птиците се заливат със соса и се гарнират с подходяща гарнитура.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка