За Food Folie

Gourmet Foods Store and Delivery

FoodFolie е твоят магазин за натурална и здравословна храна, който събира истински добрите продукти на едно място. Подбрани без компромис с вкуса и качеството, за да ни е по-лесно да се гордеем с трапезата ти, а на теб да ти е по-вкусно и засищащо.

Мисията на Food Folie е да предложи голямо разнообразие от висококачествени продукти на едно място, като осигури на клиентите професионално ноу-хау за подготовката и приготвянето им в домашни условия.

Продуктите, които влизат в асортимента на Food Folie са подбрани от цял свят. Посещавайки различни дестинации, всеки от екипа, препоръчва това, което е харесал, проверяваме качеството на продуктите и репутацията на фирмата. Ако всичко отговаря на нашите изисквания, предлагаме дистрибуция за БГ. Другият начин да подберем продукти е обратната връзка от нашите клиентите.

При нас можете да откриете богат асортимент от селектирани и изпитани продукти – висококачествени охладени и замразени меса, италиански сирена, паста, био продукти, прекрасни зехтини, маслини, подправки и шоколади, и още много, много други. С нашите продукти всеки любител е кулинар и всеки, който просто обича да хапва, истински щастлив.

Очакваме те в нашия уютен магазин в София на ул. Шипка 43!

FOOD FOLIE
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка