Картофи с пържени яйца

Нарязваме обелените картофи на тънки филийки, лукът на ивици, чушката на кубчета от по 2-3 см,

Време за приготвяне:

45мин.

Продукти:

Картофи

1 лук

1 червена чушка

Екстра зехтин

Оцет

Опушен червен пипер La Chinata

Приготвяне:

Нарязваме обелените картофи на тънки филийки, лукът на ивици, чушката на кубчета от по 2-3 см, приблизително. В тенджера със зехтин, запържваме лука, докато придобие златист цвят на средна температура. След като го оставим още малко, прибавяме картофите и чушките. Оставяме така за около 10 минути, докато и те покафенеят. Сваляме ги от огъня и слагаме всичко това в една купа, с помощта на цедка, за да се оттече колкото е възможно маслото. Добавяме на струйка оцета, както и голяма лъжица от опушения червен пипер La Chinata. Разбъркваме всичко. В друга тенджера изпържваме няколко яйца. Сервираме в чиния голямо количество от картофите и слагаме отгоре яйцата. Поръсваме върху яйцата малко от опушения червен пипер La Chinata. Полезен съвет: Поръсете отгоре върху яйцата малко оцет. Превъзходно!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка