Микс хапки

Тези кремове са отлични, както с хляб, запечен във фурната, така и с печена царевица или ориз.

Време за приготвяне:

Подготовка: 25 мин.
Готвене: 25 мин.

Продукти:

20 парчета прясно изпечен бял хляб

За крема с риба тон:

80 г риба тон в олио Frantoio

80 г Спалмабиле Nonno Nanni

Резанче пресен джинджифил

За крема с мортадела:

80 гр. нарязана мортадела

80 гр. Спламбиле Нонно Нанни

2 шепи шамфъстък

Стръкче див чесън

За крема със скариди:

80 гр. пресни или замразени скариди

80 гр. Спалмабиле Нонно Нанни

2 лимона

2 стръкчета магданоз

Приготвяне:

В купа нарежете мортаделата с половината от нарязания на ситно шамфъстък и добавете Спалмабиле. В тенджера с чесън и олио леко задушете скаридите за няколко минути, докато станат готови. Ако са пресни, ги изплакнете добре, за да премахнете солта им. Оставете няколко цели скариди за декорация, а останалите сложете в купа заедно със Спалмабилето. Объркайте ги заедно с кората на измит лимон. Сложете добре отцедената риба тон в купа и добавете Спалмабиле. Настържете пресния джинджър и го добавете, бъркайки, докато всичко се смеси добре.

Използвайте формичка по ваш избор, за да изрежете хляба. Намажете парчетата с различен крем. Декорирайте крема от мортадела със ситно нарязан шамфъстък, крема от скариди и крема от риба тон – с див лук.

Тези кремове са отлични, както с хрупкав хляб, запечен във фурната, така и с печена царевица или оризови кексчета.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка