Много шоколадови бисквитки, от Лили Гелева
Супер вкусни, бързи и лесни домашни шоколадови бисквитки (без глутен, без рафинирана захар, веган)!
Време за приготвяне:
20 мин
Продукти:
♥️Сухи съставки:
1/2 ч.ч. Овесено брашно, &NOTHING MORE
1/2 ч.ч. Бадемово брашно, &NOTHING MORE
3 с.л. Конопен протеин, &NOTHING MORE
3 супер островръхи ч.л. Какао на прах, &NOTHING MORE
1/4 ч.л. Сода бикарбонат, &NOTHING MORE
Щипка Сол, &NOTHING MORE
♥️Течни съставки:
3 ч.л. Агаве
1/4 ч.ч Вода
1/2 ч.л. Оцет
♥️За шоколада:
4 с.л. разтопено Какаово масло, &NOTHING MORE
3 с.л. Какао на прах, &NOTHING MORE
3-4 с.л. Агаве
Щипка сол, &NOTHING MORE
Приготвяне:
Разбърквате първо сухите съставки, отделно и течните. След това смесвате всички заедно. Пускате си фурната да се загрява на 180гр. Оформяте си както искате бисквитките, аз ги направих по-малки, излязоха 24💁🏼♀️нареждате ги в тавичка с хартия за печене. Пекат се около 15 мин. Наблюдавайте ги все пак, защото се пекат доста бързо. Шоколад ще получите, като смесите какаовото масло, какаото, агавето и щипката сол. Опечените бисквитки се овъртолват в шоколад. И това е…ако искате да стегнат по-бързо, може малко да ги подържите в хладилник. “Украсих” с бадемово брашно. 99% от съставките можете да намерите при моите любимци @andnothingmore_bg ♥️ Е, какво повече? Нищо повече 😊 Консумирайте с удоволствие и без мярка.