Нов бранд – Аполо. Производството на висококачествени дивечови колбаси и деликатеси и производство на облекло

Аполо е българска фирма, която развива дейност в две направления:

Производството на висококачествени дивечови и традиционни месни колбаси и деликатеси:

В стремежа си да да правим всичко по най-добрия начин, създадохме марката ТОП. През 2018г. преоборудвахме новопостроената ни фабрика в гр. Монтана и я специализирахме в производството на висококачествени дивечови и традиционни месни колбаси и деликатеси. Дивечовите продукти са изключително чисти и полезни, с високо съдържание на протеин и малко мазнини.

Идеологията на компанияте е „КОГАТО ПРАВИМ НЕЩО ТО ДА Е … TOP of the TOP“, а какъв по-добър знак от символа на връх. Когато искаш да си върха, тази визия те задължава да не отстъпваш от целите си да бъдеш върхът.

ЦЕЛТА НИ е да не сме един от всички, а единствени, за нас всеки човек е личност, различен, вселена от уникалност. За това създадохме серии иновативни продукти за всеки от вас.

Мотото под, което изграждаме марката си е „Уникална визия, с която да ни запомнят и вкус, с който да не ни забравят“. Здравословни и чисти продукти, с които „храним децата си”. Защото здравето с пари не се купува, и както е казано “Ние сме това, с което се храним!” Всички наши сушени деликатеси са от чисто месо, без консерванти, оцветители, без Е номера, продукти, каквито нашите предци са яли.

Производство на облекло – военни, полицейски, униформени облекла, както и за ловни и спортни мембранни дрехи:

„Aполо“ е българска компания, създадена през 1994 г. Започва развитието си с търговска дейност като представител за България на водещи световни лидери в оръжейния и ловен бранш – Swarovski, Browning, Winchester, Steyr Mannlicher, Merkel, Fiocchi, Clever Mirage, Rocky, 10x, и др.

През 1997 г. “Аполо” изгражда първата си фабрика за производство на облекло.

През 1999 г. “Аполо” представя на пазара собствена колекция ловни облекла. През същата година „Аполо“ става първата източноевропейска компания, получила лиценз за изработка на дрехи с 3D камуфлажа на Realtree.

През 2001 г. “Аполо” става първата източноевропейска фирма, взела лиценз за ползване на мембраната GORE-TEX в собствените си колекции ловни облекла.

През 2003 г. „Аполо“ е една от трите европейски марки с най-голям пазарен дял в облеклата с 3D камуфлаж. През същата година става и първата европейска фирма с двоен лиценз от W.L.Gore&Associates за производство на военни, полицейски, униформени облекла, както и за ловни и спортни мембранни дрехи.

През 2007 г. „Аполо“ стана първата компания в света, която получава 100 от 100 точки за качество като доставчик на швейцарската армия. И до днес компанията ни е доставчикът с единствен такъв резултат, който е достигнат и през 2009 и 2011 г.

През 2009 г. на световното ловно изложение IWA Show в Нюрнберг ловната колекция на „Аполо“ е обявена от експертите за една от трите най-добри колекции в света.

Разгледайте всички продукти на Аполо тук.

Открийте всички продукти онлайн на www.foodfolie.bg или намери на ул. Шипка 43 (на ъгъла с Асен Златаров)!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка