Печени пълнени кюфтенца с хрупкави картофи

Ароматни и вкусни кюфтенца – хит както за малки, така и за големи и носят само усмивки на мас

Време за приготвяне:

Подготовка: 15 мин.
Приготвяне: 30 / 40 мин.

Продукти:

300 г телешка кайма

100 г свинска кайма

1 яйце

1 шепа брашно Bioitalia

1 кутийка “Spalmabile” Nonno Nanni

600 г картофи

Зехтин Gaea

Една клонка розмарин и една клонка мента

Сол Maldon

Индийско орехче

Приготвяне:

Смесете двете кайми в купа, заедно с  яйцето, щипка сол и индийско орехче. Разбъркайте добре сместа и оформете малки топчета. Натиснете всяко топче върху дланта си и сложете по средатта му пълна чаена лъжичка от продукта на Nonno Nanni – Fresco Spalmabile. Затворете топчетата с още от месото, оваляйте в брашно и ги сложете в чиния. Измийте и обелете картофите и ги нарежете. В пергаментна хартия  сложете картофите с кюфтенцата, сложете сол, накълцан розмарин и мента, поръцете с олио и печете за 30-40 мин. на 180 градуса, като разбърквате от време на време кюфтенцата. Ароматни и вкусни, тези кюфтенца са хит както за малки, така и за големи и носят само усмивки на масата.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка