Печено пиле в масло

Печено пиле в масло

Време за приготвяне:

50 минути

Продукти:

1 бр. Пиле Label Rouge

50 г масло Краварката

2 стръка магданоз

Сол на вкус

Приготвяне:

Посолете отвън и отвътре почистеното и измито пиле. Оставете го около 10- 15 мин. да престои. Сложете вътре в него 20гр. масло и 2 стръка магданоз, а останалите 30гр. масло запечете пилето до омекване. При печенето заливайте пилето с мазнината, която се отделя, смесена с малко гореща вода.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка