Пиле су-вид с нахут и марокански лимони

Вкусна и лесна рецепта за всяка трапеза.

Време за приготвяне:

20 мин

Продукти за 2 порции:

60 г Краве масло Краварката

2 броя Пилешко филе су-вид 11 Meats, 200 г

100 г македонска закуска Гурменица

100 г Марокански лимони на ситно Belberry

200 г Нахут консерва Bioitalia

4 г сол Maldon

2 г Къри на прах &Nothing more

4 г Захар

40 г Соев сос

40 г Шалот на ситно

40 г Морков на ситно

60 г Домати обелени и нарязани на ситно

6 г прясна Мента на ситно

Приготвяне:

В предварително сгорещен тиган поставяме маслото, след това пилешкото филе су-вид (нарязано на 8-10 парчета). Задушаваме за 1 минута, след което добавяме шалота, моркова и македонската закуска. задушаваме за 2-3 минути и добавяме лимоните, нахута, солта, кърито, захарта и соевия сос. Оставяме да покъкри на тих огън за 3-4 минути. Отнемаме от котлона и добавяме ментата и доматите. Разбъркваме и сервираме в чиния. Декорираме по желание със свежи билки.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка