
Рецепти

Паеля със скариди
Нарязваме чесъна на кръгчета, нарязваме лука и чушката на парчета по 1 см, приблизително.

Невероятни 3 соса
Смесваме 1 чаена лъжица от опушения червен пипер La Chinata с няколко лъжици кетчуп.

Червени рулца
В чиния слагаме 1 филийка от шунката и поливаме отгоре с малко зехтин, като поръсваме с малко сладък

Чипс със сос „Брава“
Загряваме бульона в стъклена купа в микровълновата. В друга стъклена купа слагаме зехтина и го

Говежди гулаш
Нарязваме месото на късчета от около 2 – 3 см, приблизително. Добавяме солта и пипера върху месото

Пуканки с опушен червен пипер на прах
Приготвяме пуканките по инструкцията от плика в микровълновата. След като са готови ги изваждаме от

Месо с марината
Приготвяме маринатата в хаванче, като добавяме накълцания чесън, малко сол, магданоза, зехтин

Ребра на барбекю
В хаванче смачкваме карамфила, кимиона, листата от копър, черния пипер на зърна и солта.

Червена паста /спагети/ с доматен сос и опушен червен пипер на прах
Смесваме брашното, яйцата, малко сол и 3 чаени лъжички от опушения червен пипер на прах La Chinata

Свежа салата с фенел, портокал и пилешко филе
Лесна рецепта за обедна салата.