Спагети със сол „Алфредо“

Невероятно ароматно и божествено вкусно ястие

Време за приготвяне:

40 мин.

Продукти:

450 гр. спагети от Граняно със сепия
6 ленти бекон, нарязан
4 бр. скилитки чесън, счукани
4 бр. по-големи гъби, измити добре и нарязани
1 ч.л. червен пипер (по избор) La Chinata
475 мл. бита сметана
¾ чаша настърганo твърдо сирене Grana Padano
Сол Maldon
Черен пипер  Maldon

Приготвяне:

Сварете пастата във вряща вода с 1 ч.л. сол, отцедете и след това прибавете соса.

За соса: Запържи бекона в голяма тенджераа и след като придобие кафеникав цвят, премахни излишната мазнина от него. Добави нарязания чесън към кафявия бекон и накисни за няколко минути. След това добави нарязаните гъби и червен пипер (по избор). Прибави битата сметана и настъргания пармезан. Овкусете с сол и пипер и изчакайте докато соса се сгъсти.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка