Супер вкусна торта гхи!

Време за приготвяне:

35 – 45 мин

Продукти:

За блата:

50 г (1/4 ч.ч.) Гхи (меко) &NOTHING MORE

100 гр (1/2 ч.ч.) Кленов сироп

3 бр. Яйца

50 г (1/2 ч.ч.) Брашно от лимец

50 г (1/2 ч.ч.) Бадемово брашно &NOTHING MORE

1 ч.ч. Бакпулвер &NOTHING MORE

Ванилия

щипка Хималайска сол &NOTHING MORE

За крема:

500 г Крем сирене

200 г (1 ч.ч.) Гхи (меко) &NOTHING MORE

100 г (1/2 ч.ч.) Кленов сироп

Приготвяне:

За блата:
1. Загрейте фурната на 180°C.
2. Разбийте мекото гхи с кленов сироп до пухкава смес.
3. Към тях добавете яйцата. Те трябва да са със стайна температура.
4. Добавете брашното от лимец и бадемовото, заедно с бакпулвера, ванилията и солта.
5. Изсипете сместа в подходяща форма и печете за 20-25 мин.
6. Оставете да се охлади напълно и разрежете на два блата.

За крема:
1. Разбийте крем сиренето с миксер.
2. Добавете мекото гхи и продължете да разбивате с миксер до гладка смес.
3. Постепенно добавете кленовия сироп и разбийте на слаба скорост.

FOOD FOLIE
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка