Условия за ползване

При всяка поръчка на артикули и/или услуги от този сайт, било то по телефон или чрез мобилно приложение, се съгласявате с Общите условия:

I. ДЕФИНИЦИИ:

1. www.foodfolie.bg е уеб базирана платформа в Интернет, собственост на “РОСТАР БГ ЕООД”, която дава възможност на потребителите за ползване на различни услуги, предмет на настоящите Общи Условия.

“РОСТАР БГ ЕООД” е търговското дружество, предоставящо услуги посредством администрирания от него уебсайт www.foodfolie.bg

2. Услуги са всички услуги, които “РОСТАР БГ ЕООД” посредством уебсайта www.foodfolie.bg може да предложи на Клиента.

3. Артикули се отнася за всички стоки, които могат да бъдат поръчани от www.foodfolie.bg.

4. Клиент е всеки потребител, който е създал собствен потребителски профил и се е регистрирал за ползване на услугите, достъпни чрез уебсайта www.foodfolie.bg.

5. Информационна система/Система е всяко отделно устройство или съвкупност от взаимосвързани или сходни устройства, което, или един от елементите на което, в изпълнение на определена програма осигурява автоматична обработка на данни.

6. Потребителски профил е обособена част от уебсайта www.foodfolie.bg, съдържаща информация за Клиента, изисквана от “РОСТАР БГ ЕООД”при регистрацията. Достъпът до потребителския профил от Клиента се осъществява чрез въвеждане на имейл и парола.

7. Доставчик е лице, занимаващо се с производство, търговия или доставка на храни и напитки.

II. ПОРЪЧКИ И ДОСТАВЧИК

1. Подаването на поръчка от Клиента се извършва чрез последователното извършване на следните действия:

  1. Определяне на количеството на поръчаните артикули и натискане на визуализиран бутон „Добави в кошницата” обозначен срещу съответния артикул;
  2. Преглеждане на поръчката в „Кошница“ и натискане на бутона „Потвърди“. Посочване на адрес за доставка, избиране на часови диапазон и ден за доставка и повторно потвърждение на поръчката от бутона “ПОРЪЧАЙ”;

2. Финализиране на поръчката и потвърждение.

  1. “РОСТАР БГ ЕООД” препраща получената поръчка към съответния Доставчик, само в случаите когато поръчката е потвърдена от страна на клиента.
  2. Доставката на поръчаните артикули се извършва от Доставчика. При желание на потребителя, възможно е и получаване на артикула на място, от складова база на Доставчика.
  3. “РОСТАР БГ ЕООД” уведомява Клиента за приемане на поръчката от страна на Доставчика със съобщение до електронната поща на Клиента или в потребителския му профил.

III. ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Цените на артикулите, техните опаковки, цените за доставка и начините за плащане са описани в съответните Интернет страници на уебсайта www.foodfolie.bg

2. Всички цени обявени на Интернет страниците на уебсайта www.foodfolie.bg са с включен данък върху добавената стойност.

IV. ЛИЧНИ ДАННИ

1. “РОСТАР БГ ЕООД” има право да събира и използва информация относно своите потребители, когато същите се регистрират като Клиенти. Информацията, чрез която Клиентът може да бъде идентифициран, може да включва име, адрес, телефон, и-мейл, както и всяка друга информация, която Клиентът предоставя доброволно при регистрацията си.

2. “РОСТАР БГ ЕООД” полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за Клиента.

3. Освен за целите, предвидени в Общите условия, “РОСТАР БГ ЕООД” събира и използва информацията за предлагане на нови услуги на Клиента (безплатни или платени), за промоции, за запитвания, анкети и други.

4. С приемането на настоящите Общи условия, Клиентът се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Клиентът има право да се отпише по всяко време като изпрати и-мейл в раздел „КОНТАКТИ“.

5. “РОСТАР БГ ЕООД” се задължава да не разкрива никаква лична информация за Клиента и да не предоставя събраната информация на трети лица освен в случаите когато е получено изричното съгласие на Клиента или във всички посочени в закона случаи.

FOOD FOLIE
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка