Червена паста /спагети/ с доматен сос и опушен червен пипер на прах
Вкусна паста с доматен сос и опушен червен пипер!
Време за приготвяне:
20 – 25 мин.
Продукти:
Паста GRANORO
Екстра върджин зехтин GAEA
Риган &NOTHING MORE
Черен пипер &NOTHING MORE
Хималайска сол &NOTHING MORE
Захар &NOTHING MORE
Пармезан AMBROSI
Опушен червен пипер на прах LA CHINATA
1 скилидка чесън
1 глава лук
4 домата
Приготвяне:
Сваряваме пастата в достатъчно вода с малко сол.
Приготвяне на доматения сос: В тиган с малко зехтин, запържваме леко чесъна и лука, предварително нарязан на филийки. След като лука стане прозрачен, добявяме стритите домати, солта, пипера, ригана, малко захар и 2 лъжици от опушения червен пипер на прах La Chinata. Готвим на средна температура, най-малко половин час. Сервираме пастата с доматения сос и малко пармезан отгоре.