Червена паста /спагети/ с доматен сос и опушен червен пипер на прах

Вкусна паста с доматен сос и опушен червен пипер!

Време за приготвяне:

20 – 25 мин.

Продукти:

Паста GRANORO

Екстра върджин зехтин GAEA

Риган &NOTHING MORE

Черен пипер &NOTHING MORE

Хималайска сол &NOTHING MORE

Захар &NOTHING MORE

Пармезан AMBROSI

Опушен червен пипер на прах LA CHINATA

1 скилидка чесън

1 глава лук

4 домата

Приготвяне:

Сваряваме пастата в достатъчно вода с малко сол.

Приготвяне на доматения сос: В тиган с малко зехтин, запържваме леко чесъна и лука, предварително нарязан на филийки. След като лука стане прозрачен, добявяме стритите домати, солта, пипера, ригана, малко захар и 2 лъжици от опушения червен пипер на прах La Chinata. Готвим на средна температура, най-малко половин час. Сервираме пастата с доматения сос и малко пармезан отгоре.

FOOD FOLIE
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка