Чиа пудинг, от Лили Гелева

Рецепта за приготвяне на вкусен, домашен чиа пудинг.

Време за приготвяне:

20-25 мин

Продукти:

За шоколадовата част:
1 ч.ч. растително мляко
2 с. л. сурово Какао на прах &NOTHING MORE
2 с. л. Конопен протеин &NOTHING MORE
щипка Сол &NOTHING MORE
Агаве или Мед на вкус
4-5 с.л. Чиа &NOTHING MORE
 
 
За малиновата част:
1 ч.ч. растително мляко
1 шепа замразени малини
Агаве или Мед на вкус
4-5 с.л. Чиа &NOTHING MORE
 
 

И в двата крема първо се пасира добре всичко без чиата. Изсипват се в две купи – в едната шоколадовото, а в другата малиновото мляко. Добавя се чиата, разбърква се и се оставя да набъбне около 15 мин. Ако случайно още е твърде течно, може да добавите още малко чиа. След това се разпределя в чашки и може да се редуват кремовете с плодове и ядки. Хубаво е да поседи в хладилника известно време, за да стегне.

Сладко хапване.

FOOD FOLIE
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка