Шоколадова торта със солен карамел и череши, от Лили Гелева

Супер вкусна шоколадова торта със солен карамел и череши!

Време за приготвяне:

30 – 35 мин

Продукти:

за блата:

1 ч.ч. Бадемово брашно &NOTHING MORE

2-3 с.л. Сурово какао на прах &NOTHING MORE

2-3 с.л. Конопен протеин &NOTHING MORE

1-2 ч.л. Агаве

1 с.л. Сусамов тахан

щипка Хималайска сол &NOTHING MORE

за крем 1 “солен карамел”:

7-8 Натурални фурми

1 ч.ч. Растително мляко

2-3 с.л. разтопено Кокосово масло &NOTHING MORE

1 с.л. Фъстъчен тахан или шепа печени фъстъци

щипка Хималайска сол &NOTHING MORE

малко Ром или Ванилия

за крем 2 “шоколадов”:

3-4 с.л. Сурово какао на прах &NOTHING MORE

1/2 ч.ч. Бадемово брашно &NOTHING MORE

7-8 Натурални фурми

1 кенче Кокосова сметана (гъстата част)

2-3 с.л. разтопено Кокосово масло &NOTHING MORE

щипка Хималайска сол &NOTHING MORE

за шоколад:

2-3 с.л. разтопено Кокосово/Какаово масло &NOTHING MORE

2-3 с.л. Сурово какао на прах &NOTHING MORE

Aгаве на вкус

щипка Хималайска сол &NOTHING MORE

и няколко Череши

Приготвяне:

Смеси всичко за блата и го разположи във форма, покрита с хартия за печене.
Измий и почисти фурмите, а след това блендирай всичко за крем 1 и го изсипи върху блата. Сложи в камерата за 10 минути.
Направи същото с крем 2, като го изсипеш върху крем 1 и върнеш в камерата за 3-4 часа. След това съхранявай тортата в халадилник.
Ако искаш да украсиш, разбъркай всичко за шоколада и добави няколко череши.
Да ти е вкусно.

FOOD FOLIE
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка