Шоколадов веган сладолед, от Лили Гелева

Рецепта за приготвяне на вкусен, домашен веган сладолед.

Време за приготвяне:

5-10 мин

Продукти:

4 узрели Банана, замразени за 24 часа

3-4 с.л. сурово Какао на прах &NOTHING MORE2 с.л. разтопено Кокосово масло &NOTHING MORE

50 гр шамфастък

Приготвяне:

Бананите се обелват и нарязват. Замразяват се за едно денонощие. На следващия ден всичко се пасира, като може да се добави малко растително мляко за улеснение. Готовата смес се сервира и поръсва с почистен и натрошен шамфъстък. Остава само да загребеш с лъжичка.

FOOD FOLIE
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка