Puglia Sapori

През 1991 г. е създадена Puglia Sapori – семейно предприятие за ръчно изработено Tarallificio.

С използването на висококачествени суровини, способен и динамичен персонал и ясна търговска визия, в рамките на 25 години, се изгражда предприятие, специализирано в производството на конвенционални, органични и безглутенови печени продукти, които отговарят на нуждите на всички потребители.

Taralli не са само снакс закуски, а са съществена част от културата на Apulia.

В кътчетата край морето, в детските спомени с баба и дядо, на аперитив или почивка, тарали винаги са били там. С цел да запазят и предадат всички тези истории, в продължение на 25 години се подготвят хлебни закуски с най-добрите съставки и много любов, за да дадат традиционен вкус на всяка хапка.

Продукти

Продукция на Puglia Sapori е изключително гъвкава и е в

състояние да гарантира качеството и непрекъснатостта на трите основни канала за производство на тарали и печени пикантни закуски: класически, органични и без глутен. Три продукта за безкрайно разнообразие от вкусове, форми и комбинации.

Класическа линия

Ако кажеш Тарало, казваш Пулия (Сапори). Ако кажете Пулия Сапори, вие казвате рохкави и оригинални тарали, приготвени с много малко съставки и много любов, последвали старата рецепта и традиция.

Безглутенова линия

Можете ли да направите безглутенови апулийски закуски? Разбира се, Puglia Sapori могат и успяват, първо, да приготвят вкусни таралини, направени само с брашно без глутен и класически съставки на Пулия Сапори. Без мляко, без яйца, без мая и без добавена захар, но с невероятен вкус!

Био линия

Защо да изберете Органик? Защото консумирането на органични вещества означава приемане на повече хранителни вещества и по-малко пестициди, поддържане на земята и по-голямо биоразнообразие в различни вкусове и размери!

Качество и безопасност

Производствената линия на Puglia Sapori спазва най-високите стандарти за качество с гарантирана сертификация: всички продукти преминават строги тестове, за да се гарантира добър и безопасен продукт.

 

Открийте всички варианти на вкус и размери онлайн на www.foodfolie.bg или намери на ул. Шипка 43(на ъгъла с Асен Златаров)!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка