По какви критерии избирате доставчиците си?

Всички храни, които се предлагат в нашия онлайн магазин, са специално селектирани от реномирани световноизвестни доставчици. Качеството и репутацията са нашите водещи критерии за избор.

Кои са вашите доставчици?

Доставчиците ни са световноизвестни фирми, водещи в своите категории.

LA FABBRICA DELLA PASTA DI GRAGNANO

Фирмата" LA FABBRICA DELLA PASTA DI GRAGNANO" е част от консорциума "Граняно - градът на пастата". От всички фирми, участващи в консорциума, "LA FABBRICA DELLA PASTA DI GRAGNANO" е единствената, която използва машина от бронз, посредством която пастата се сдобива с уникална форма и грапавост. Фабриката за паста в Граняно е истински автентично място, където традициите и тайните на миналото се срещат с най-добрите и най-новите технологии в правенето на паста. Тази комбинация гарантира паста с отлично качество, резултат на три поколения семейна история. Всеки етап от изработката на пастата е изпипан с огромна страст и отдаденост към детайла, благодарение на безценния принос на Антонино Моча - трето поколение майстор на паста. Фабриката използва само висококачествена пшеница и вода от извора на Граняно. Безупречната обработка-деликатно сушене при ниска температура - запазва непокътнати характерните за пастата вкус, цвят и грапавост. Заключителният етап на производството е опаковането на продуктите - изцяло ръчно, както повелява вековната традиция. През 2012 година " LA FABBRICA DELLA PASTA DI GRAGNANO" са фабрика номер едно за производство на паста. Притежават сертификат BRC и IFS.

FISHERMAN'S CHOICE

"Fisherman's Choice" е глобална, динамично развиваща се компания за внос и дистрибуция на рибни продукти и скариди повече от 25 години. Съвсем стратегически, компанията е със седалище в Холандия, с офиси в Хага, в близост до най-голямото пристанище в света - Ротердам, което им дава лесен достъп, както до вътрешния пазар, така и до пазара на други европейски страни. Идеята за "Fisherman's Choiсe" е, не просто да продават качествени стоки, а да се открояват на пазара. Компанията влага много усилия и средства, за да го постигне. В резултат на това, днес, "Fisherman's Choice", с гордост може да заяви, че е водеща марка на пазара.

ROVAGNATI

Втората световна война е приключила скоро. Италия се опитва да се съживи. В този период на големи сътресения, въпреки трудностите Анджело Феручо Рованяти решава да произвежда стоки от първа необходимост за народа, който иска възможно най-скоро да започне отново да се храни здравословно, съживявайки кулинарните традиции, които световният конфликт е обрекъл на забрава. Всичко започва с масло и сирене. Непосредствено до Анджело бил Паоло, неговият син, който изоставя учението, за да се хвърли със сърце и душа в работата на баща си. По времето на последвалия икономически бум, малката, но стабилна фирма, която произвежда главно масло и сирене, се разраства. Паоло убеждава баща си да започнат да произвеждат салам. Шунката тогава, все още се смятала за продукт с ниско качество, но Паоло бил убеден, че изучавайки и експериментирайки с нови методи на обработка, е възможно да се достигне до продукт с високо качество. Благодарение на познаването на района и годините на пряк контакт с клиентите, "Rovagnati" събира в себе си всичките необходими характеристики за една успешна фирма в хранителния сектор. С времето, търговската им зона се разширява и мрежата им на продажби покрива цяла Северна Италия.

FESBA

От 1986 до днес, "Fesba" се откроява със своето постоянно развитие, с основна цел да предложи на своите клиенти най-качествените продукти сред замразените морски дарове. Внимателният подбор на суровините и задълбоченият контрол във всички етапи на производството, опаковането и разпространението, както и осигуряването на лично отношение към клиента, са ключът към успеха на компанията. Тя разполага със собствена лаборатория за вътрешен анализ и отдел за контрол на качеството, съсредоточаващи усилията си, главно в търсенето и намирането на нови решения за удовлетворяване на клиентските си нужди.

Reserva Batallé

"Reserva Batallé" са испански производители, започнали дейността си през 1990-та година, майстори в производството на свински бутове и плешки от породата Duroc. Тази порода е една от най-старите домашни, северноамерикански, средно големи прасета. Тъй като прасетата от тази порода са неподатливи на стрес, месото притежава много добри вкусови качества и висок кланичен рандеман. "Reserva Batallé" внимателно подбира животните, спрямо процента на мазнини и това е нещото, което ги отличава от другите производители. Продуктите им се произвеждат близо до Гранада, където студените и сухи зими, придружени от горещи лета с меки нощи, допринасят за идеалното отлежаване на бутовете и плешките.

NONNO NANNI

Автентичност, традиция и качество - това са трите думи, които описват най-добрата италианска фирма за производство на млечни продукти - "Nonno Nanni". През 1947 година, Джовани Лазарин, известен още като „Нани“, започва производството на сирена, които се открояват с качествени млечни суровини и майсторско приготовление. И до днес, внуците на Дядо Нани продължават фамилната традиция, превръщайки се в най-добрата фирма в Европа за производство на меки сирена. Производителят прилага внимателен подбор на суровините, с които работи, провеждайки редовни анализи. Въпреки че използват съвременно технологично оборудване в производствения процес, "Nonno Nanni" плътно следват естествения процес за обработка на продуктите си. Млякото се подбира внимателно в кравефермите, още преди да пристигне в завода, където, вече проверено, бива превърнато в сирене. "Nonno Nanni" e установила пряк контакт с фермите, с които работи. За всички животни се полагат непрекъснати ветеринарни грижи, съгласно стандартите на европейското законодателство и хуманното отношение към животните.

EKRO I VAN DRIE GROUP

Холандската фирма "Van Drie Group" е световен лидер на пазара на телешко месо, изградена успешно върху най-добрите семейни традиции. "Van Drie Group" изнася своите продукти в повече от 60 страни и заема 25% пазарен дял от целия европейски пазар. Основна характеристика на месото от "Van Drie Group" и тяхно мото е „Телешко с контролирано качество“. "Ekro" е създадена през 1952г. През 1994г. става част от Van Drie Group и днес е най-големият производител на телешко месо в света, с капацитет от над 400 000 телета годишно. Специализирани са в производството на 2-типа месо – млечно телешко и месо от млади теленца. Млечното телешко е от животни на възраст до 6 месеца, хранени само с мляко. В резултат, месото има бледо розов цвят, мек вкус и нежна текстура. Богато е на витамини и има ниско съдържание на холестерол. Месото от малки телета е от животни на възраст между 8-12 месеца, в чийто хранителен режим, след 6-тия месец, постепенно се добавят и зърнени храни, за да заместят млякото. В резултат на своята крехка структура и изискан вкус, телешкото месо на "Ekro" е ценен деликатес. Също така е лесно смилаемо и високо питателно. Благодарение на своите качества, то отговаря на изискванията на най-претенциозните готвачи и консуматори по целия свят.

AMBROSI

Компанията "Ambrosi" е основана от Оторино Амбрози през 1942г, когато стартира производството на масло и сирене. С развитието на супермаркетите, Ambrosi е една от първите италиански компании, които инвестират в опаковките на своите сирена. Фокусират вниманието си върху най-подходящите технологии, за да осигурят запазване на вкусовите качества на продуктите си. Ambrosi е лидер в Италия и в чужбина на пазара за традиционни италиански сирена.

SILVER FERN FARMS

Кооперация Silver Fern Farms, Нова Зеландия, е водещ износител на качествено агнешко, телешко, дивеч и свързани с него продукти, в над 60 страни по целия свят. Нашето агнешко от Нова Зеландия е подкрепено от обещанието на Silver Fern Farms за свежест, нежност и много вкус. Животните се отглеждат свободно по тучните зелени пасища, в един от най-чистите райони в света. Агнетата от Silver Fern Farms се хранят с трева и разчитат на отдадената грижа на новозеландските фермери. Тези качества, съчетани с ангажираност към най-високите нива на безопасност на храните, гарантират изключителни продукти, търсени по цял свят.

H.VAN WIJNEN

През 1700 година, когато реките били пълни със сьомга, семейството на Ван Вайнен започнало скромната си дейност с три малки рибарски лодки, с които ловели, продавали и опушвали хванатата сьомга. С течение на времето, "H.Van Wijnen" се утвърдили като една от най-големите и реномирани фирми за опушване на риба в Европа. През 1740г. получили изключителното право да ловят риба от реките Лек и Усел. От тогава до сега, едно нещо никога не се променя - вкусът на продуктите на "H.Van Wijnen". Компанията е част от световния пазар, като продуктите им се продават на четири континента.

MALDON

Компанията "Maldon" е семейна фирма, създадена през 1882 година. Днес се управлява от четвъртото поколение на семейство Осборн. В Maldon се спазват вековни традиции за производство на сол от самата природа, с много малко човешка намеса. Солта се извлича от морската вода, която се загрява докато заври, за да може да се филтрира и пречисти от нежеланите елементи, след което се оставя да се охлади. След този процес водата отново се нагрява, докато морската сол кристализира. Резултатът от този процес са чисто белите кристали морска сол, характерно творение на "Maldon" и тяхна запазена марка. Maldon са официални снабдители на морска сол на Нейно Величество Кралицата.

La CHINATA/NETASA

Компанията NETASA, която произвежда червения пипер "La Chinata", е семейна фирма, създадена през 1975г. Повече от три десетилетия тя все още се държи стабилно на своите основи, предлагайки на своите клиенти най-високо качество и най-строг контрол в производството на опушения червен пипер. Името ''La Chinata "идва от името на жителите на седалището /Malpartida de Plasencia/, където основателят на фирмата Флорентино Олива е роден. Опушеният червен пипер "La Chinata" е с изградена репутация и се предлага в над 50 страни, в много супермаркети, гурме магазини и в кухните на велики готвачи като Джейми Оливър. Компанията следва строг процес на производство и опазване на околната среда, има защитена гаранция за произход -"Pimenton de la Vera'' - и е сертифицирана по ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004.

MAITRE COQ

Maitre CoQ е създадена във Вендее, Франция през 1969г. от двамата братя предприемачи - Марсел и Джозеф, избрали за свое бизнес поле животинската храна и продажбата й. През 1955г. създали собствен бранд храна за птици - "Superprovendes". В резултат на това, бързо се заинтересували и от друг сектор в бизнеса, а именно - защо да не хранят, отглеждат и продават собствени птици? Сега, след повече от 45 години, зад марката стоят 2000 служители, а клиентите от цял свят, сами по себе си са гаранция за уникалното качество на продуктите им.

FUDE+SERRAH

Fude+Serrah е основен немски производител на млечни продукти на международно ниво. Създадена през ноември 2001, компанията продължава да се развива динамично. Заводите им отговарят на най-високите стандарти за качество IFS и ISO.

EL POZO

El pozo е на пазара от 55 години, като предлага решения за все по-взискателните нужди на пазара. Предизвикателството за тази компания е да се преоткрие и да се развие от обикновена хранителна компания до хранителен доставчик, чиято основна цел е да предложи на днешното общество повече за по-малко, като се съсредоточава върху създаването на стойностни продукти в дългосрочен план. El pozo се опира на трите стълба за една успешна компания, която произвежда качествено месо за своята марка Legado Iberiko: Развъждане - Иберийското прасе се отглежда в напълно контролирани ферми в естествена среда, където хуманното отношение към животните се спазва изцяло. Хранене - Контролират и създават собствено специално хранене, което им позволява да предложат високо качество на олеинови киселини в месото, което води до продукт с високо качество. Интeгриран процес за управление - Изцяло контролират всички процеси от отглеждането, през храненето на животните, до тяхното транжиране. В El pozo вярват в хората, знанията, технологиите и комуникациите, като ключови фактори за успеха на компанията. Съвършенството им се дължи на предлагането на продукти с високо качество и усилията които полагат, за да спечелят доверието на потребителите си.

GAEA

"Gaea" е основана през 1995 г. "Gaea" са много повече от елегантно опаковани здравословни храни. Те олицетворяват една истинска философия за живота, в основата на която е дълбоката признателност към природата. Въпреки големите си инвестиции в научни изследвания, използването на най-съвременни технологии и страстта към иновациите, никога не се отклоняват много от обичайните практики. Продуктовата гама на Гея предлага всички полезни съставки, абсолютно необходими за традиционната гръцка кухня. Тези съставки са от най-високо качество: естествено отгледани, узрели на слънце, без добавки и консерванти. Продуктите им са наградени с всички големи международни сертификати и акредитации на високо ниво. Реколтата се събира през ноември-декември и се бере ръчно, с помощта на прости инструменти, за да се предпазят плодовете. Пресоват се само няколко часа след прибирането на реколтата. Зехтинът се съхранява в резервоари, съдържащи азот, за да се забави стареенето и се държи под контролирана температура, в тъмна среда. Допълнително, зехтинът се бутилира в тъмни бутилки, за да се ограничи излагането на светлина.

TIDMAN'S

Tidman's е друга известна марка сол, която се присъединява към семейството на "Maldon".

Embutidos y Jamones Espana e Hijos

Embutidos y Jamones Espana e Hijos е семейна фирма създадена през 1986 от Мигел Муньос. И до днес, той и четиримата му сина, продължават да изграждат лидерската позиция на компанията в сектора за производство на месо в Испания. В продължение на повече от две десетилетия Embutidos y Jamones Espana e Hijos предлага на своите клиенти колбаси и шунка с изключително високо качество. Въз основа на успеха на новите продукти, те успяват ясно да се откроят сред конкуренцията. Това е резултат от значителни инвестиции в подобряването на производствения процес, насочени към най-новите технологии в опаковането на продукта. Днес Embutidos y Jamones Espana e Hijos е модерна и динамична компания, отговаряща на всички стандарти за качество на Европейската икономическа общност и света.

SAL DE IBIZA

Фирма, специализирана  в предлагането на гурме продукти като готварска сол, изработена от 100% морска сол с възможно най-високо качество от Испания. SAL dе IBIZA се добива в природния резерват „Parc natural de ses Salines d’Eivissa“, който е в близост до остров Ибиса, част от Белеарските острови.Солта не съдържа никакви добавки и консерванти, както и не претърпява никаква преработка, различна от бавно сушене под слънцето и нежно смилане в древни каменни мелници. Това позволява SAL dе IBIZA да запази своите повече от 80 жизнено важни минерали и микроелементи!Не е добавено или премахнато нищо от състава на солта, тъй като най-чистата и здравословна морска сол не изисква нищо друго освен слънце, море, и морски бриз!

BIOITALIA

Bioitalia е фирма с дългогодишен опит в хранителната индустрия, посланик на средиземноморската диета и вкус. През 1994 година стремежът да предложи добър продукт я отвежда към органичното производство. Компанията вярва в тази кауза и инвестира всичките си сили в създаването на продукти, добри за природата и животните, добри с липсата на вредни вещества, просто, но мъдро направени, добри за всички. Благодарение на комбинацията от биологично земеделие и напредналите индустриални технологии, Bioitalia произвежда висококачествени хранителни продукти на разумна цена и променя сектора, правейки био продуктите достъпни за всички.

DAWN MEATS

Dawn Meats се ражда от кооперацията на няколко фамилни ферми през 1980 г. в ирландския град Уотърфорд. Компанията се разраства значително и днес покрива доставките на висококачествено говеждо и агнешко месо в голяма част от Европа. Търговските ѝ и маркетингови офиси в различни точки на континента ѝ позволяват да поддържа пряк контакт със своите клиенти и партньори и да им осигурява продукция от най-високо качество.

MAJANI

Историята на фирма "Majani“ започва през 1796 г. в Болоня с отварянето на малкото магазинче за шоколад на Тереза Маджани до Базиликата "Сан Петронио". По онова време шоколадът се консумурал само като напитка и бил достъпен предимно за богатите. Шоколдовата работилница на Тереза скоро става място за среща на висшите прослойки на тамошното общество. Успехът на Маджани е толкова голям, че през 1830 г. купуват голяма сграда в центъра, която от тогава е известна на всички като „Двореца Маджани“. В нея се помещават фабриката за шоколадови изделия, магазин и красива чайна, която привлича артисти, писатели, учени и други. През 1832 г. Маджани създават първия твърд шоколад, произведен в Италия. Той носел името “Svorza” - „кора на дърво“ - защото самият шоколад наподобява дървена кора.
През 1911 г. започва дългото сътрудничество на Маджани с автомобилната компания Фиат. Италианската автомобилна фабрика в Торино обявява конкурс за десерт, който да подарява на клиентите си по повод новия си модел "Типо 4". Маджани го печели със своя 4-пластов шоколад „кремино“ - с класически крем от лешници, крем от бадеми, какаов крем и микс. Така се раждат Фиат Кремино.
През 2000 г., следвайки новите стилове в гастрономията, Маджани създават серия шоколади без добавена захар, а през 2014 създават и серия без глутен. През 2016-та година Маджани празнуват 220 години от създаването си.
Днес фирмата се грижи по същия начин за продуктите си, както Тереза Маджани преди 200 години. Всеки продукт на Маджани има свой автентичен и разпознаваем вкус.

ALFIERI ALIMENTARI

Alfieri S.R.L. е стара производствена компания, която произвежда яйчени тестени изделия, зачитащи традициите на Пиемонте. Продуктите се изработват от грис от твърда пшеница и пресни яйца, без добавени консерванти или оцветители.

Високото качество и автентичност, които фирмата преследва, поставя нейните продукти на средно висок сегмент на хранителния пазар, компания, която на 100% успява да задоволи съзнателния и взискателен краен потребител.

HEATH & HEATHER

Heath & Heather е създадена за първи път през 1920 г. от Самюъл Райдър, предприемач, който се занимава с продажбата на градински семена в пакетчета. Малко по-късно Самуел, заедно с по-големия си брат Джеймс, създават Heath & Heather Limited, като Джеймс, завладян от тази си страст издава книги за билки и изнася лекции в цялата страна. Heath & Heather се счита за оригинална марка билков чай ​​с над 90 години опит в смесването на билкови продукти. Естествените съставки без консерванти и оцветители са мантра на марката още от деня на нейното създаване!

KLINGELE CHOCOLADE 

Историята на този шоколад започва с Koen Klingele, природата и какаовите фермери. Той преоткрива ползите от натуралните съставки и решава да направи шоколад с небесен вкус, благодарение на естествените какаови зърна и упоритата работа на производителите на какао.Чрез използването само на органични съставки, за направата на тези шоколадови изкушения, компанията почита природата и нейната красота. Какаовите зърна се транспортират директно от Перу и Доминиканската република.Крайната цел на Chocolates from heaven е  да те накара да се чувстваш като на седмото небе, а движещата им сила - Страст!

Има ли времеви диапазон за доставки?

Да. Той изглежда така:

12:00 - 13:30
13:30 - 15:00
15:00 - 16:30
16:30 - 18:00
18:00 - 19:30
19:30 - 21:00

При поръчка, потребителят има възможност да избере от свободните времеви слотове.

Каква е цената за доставка?

Цената на доставка е 4,50 лв с ДДС – независимо в коя част на гр.София се намирате. За поръчки над 60 лв, за гр.София - транспортът е безплатен.

Всеки ден ли доставяте?

Доставките се извършват от понеделник до събота, от 12 до 21 часа.

Мога ли да променя адреса на доставка?

Да, както и други елементи от нея – в рамките на 1 час след заявката.

Как се извършва доставката в София?

Очаквайте наш брандиран автомобил.

Как се извършва доставката в страната?

В момента тази услуга е в процес на разработка. За по-големи количества, можете да се свържете с нашия оператор на 0898 775 775.