Food Folie на КАПАНА ФЕСТ 2019г.

Ако сте почитатели на истински добрата храна, заповядайте в Пловдив на Капана фест от 31.05 до 02.06.2019г., където ще разказваме и дегустираме нашите прекрасни продукти.

Ще ви представим и новия бранд на Ростар БГ – „&NOTHING MORE“. Вдъхновен от стремежа да опростим живота си до наистина важното, да се виждаме повече с малкото си приятели, вместо да подаряваме времето си на всички познати, да се концентрираме в това, в което сме наистина добри, вместо да разхвърляме потенциала си напосоки, да предпочетем качеството пред количеството и провереното пред проверката.

Защо ли? Защото модерното градско съществуване ни оставя все по-малко време за нас самите. И предпочитаме да Ви подарим това време, като не оставим никакво съмнение, че когато посегнете към наш продукт, ще получите най-доброто. Защото това продаваме всъщност – по-лесен и добър живот &Nothing more.

Няма да забравим да вземем и най-доброто от продуктите на “ГУРМЕНИЦА” разбира се, така че заповядайте на щанд 4 и 5, на ул. К. Стоилов, (площада до джамията)

Очакваме ви!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка