Granoro

Страстта, традицията и иновациите към висококачествени продукти са основни принципи, които ръководят Granoro в неговата дейност от 1967 година.

Granoro е базиран в регион Пулия, в южната

част на Италия, известен още от римско време като зоната, където се произвежда най-добрата твърда пшеница в Италия и Европа и традиционна производствена зона за макаронени изделия от твърд сорт пшеничен грис.

Майстор в областта на производството на макаронени изделия и експерт в производствените процеси, собственикът Атилио Мастромаро изобретява и променя производствената техника, за да отговаря на собствените си технологични изисквания и спецификации, следва директно производствения процес и обръща специално внимание на качеството.

Много части от производствените линии са проектирани лично от Атилио Мастромаро и са направени по негови дизайни от най-квалифицираните италиански производители на машини за промишлено производство на паста.

Произведен с най-добрия грис от твърда пшеница, Granoro Pasta запазва аромата и всички характеристики на автентичните италиански макаронени изделия: миризма, цвят, еластичност след готвене и безпогрешен вкус.

Всъщност желанието да се произвеждат висококачествени макаронени изделия, които се подобряват с всеки изминал ден, е основополагащият принцип и призвание, които отличават работата на Атилио Мастромаро и неговото семейство през целия живот: „Желанието да бъдем най-добрите“ – твърди той – е непрекъснат, ежедневен ангажимент и можете да направите по-добре утре, отколкото вчера “.

Открийте всички варианти онлайн на https://bit.ly/2OPiXYX или намери на ул. Шипка 43(на ъгъла с Асен Златаров)!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна

Вземи 5% отстъпка от следващата ти поръчка през магазина.

Абонирайте се да научавате първи за новите ни продукти и промоции!

Абонирането е успешно!

Вземи 5% отстъпка